نعناع یک گیاه پرطرفدار است که بصورت تازه و خشک در اکثر غذاها و جوشانده ها استفاده می شود. اسانس نعناع در برخی از خمیردندان ها، آدامس، شکلات و محصولات زیبایی استفاده می شود. در این مطلب ما خواص و مضرات عرق نعناع را به شما معرفی می کنیم.
خانواده نعناع گروهی در حدود 10 تا 15 گونه گیاهی که شامل نعناع فلفلی و تند هستند، دربر می گیرد. نعنا یکی از بزرگترین ظرفیت های آنتی اکسیدانی هر غذاست. یادگیری نحوه استفاده از سبزیجات تازه و گونه هایی مانند نعناع برای افزودن عطر و طعم در آشپزی می تواند باعث کاهش مصرف سدیم شود.
مرکز اخبار پزشکی بخشی از مجموعه مقالات مربوط به فواید و سلامتی غذاهای محبوب و پرطرفدار را نشان می دهد. این مرکز تفکیک غذایی نعناع را ارائه میدهد و به فواید احتمالی آن می پردازد که چگونه نعناع را در رژیم غذایی خود داشته باشیم و یا هر گونه خطرات احتمالی که مصرف نعناع بر سلامتی می گذارد را بررسی می کند.
تحقیقات انجام شده نشان می دهد که نعناع برای موارد زیر کاملا مفید است:
آلرژی: گیاه نعناع حاوی عامل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که اسید رزمرینیک نامیده می شود؛ که دارای خاصیت اثربخشی در از بین بردن علائم آلرژی فصلی می باشد.
تغذیه از شیر مادر: تغذیه از مزایای مهمی برای نوزاد و مادر دارد، اما میتواند باعث درد و آسیب نوک شود. مطالعهای که در آوریل 2007 در ژورنال بینالمللی شیردهی منتشر شد نشان داد که آب نعناع ممکن است برای جلوگیری از ترک نوک و درد آن در مادران شیرده سودمند باشد.
سرماخوردگی: نعناع حاوی منتول یک ضد انعقاد طبیعی معطر است که منجر به جدا شدن و خروج خلط و مخاط می شود. منتول دارای اثر خنک کنندگی است و زمانی که با چای همراه شود می تواند به کاهش گلو درد کمک کند.
برای آشنایی با سایر موارد لینک زیر را در مرورگر سیستم خود باز نمایید:
درباره این سایت